add
Ph8 Inloggen

pH8 Management Systems is vernieuwd.

Werken met pH8 is nóg prettiger en intuïtiever. Ervaar het verschil in snelheid én gebruiksvriendelijkheid. Mangrove denkt vooruit in een interactieve wereld...
meer over pH8

Het nieuwe pH8: nóg beter

De nieuwe versie van pH8 vergroot de snelheid en het gemak waarmee u uw website of nieuwsbrief beheert. U kunt zonder enige kennis van programmeertalen aan de slag met het systeem. Tegelijkertijd zijn de nieuwste technologieën geïntegreerd, zodat uw website voldoet aan de laatste webstandaarden of browsers.

Als gebruiker van het vorige systeem kunt u nog steeds profiteren van de voordelen van pH8. De aanpassingen die zijn gedaan maken de nieuwe versie vooral

screenshot
  • Intuïtiever. Voor de nieuwe versie is een nieuwe interface ontworpen die de gebruiker in een oogopslag vertelt waar hij wat kan doen. In combinatie met het kleurgebruik en de vernieuwde symbolen is de gebruiker in staat het systeem te gebruiken zonder enige voorkennis van welke programmeertaal dan ook.
  • Gebruiksvriendelijker. In de nieuwe navigatiestructuur is het mogelijk meerdere sites tegelijkertijd te beheren. Met het efficiënter indelen van bepaalde knoppen in het menu zorgt dit ervoor dat 80% minder muisklikken nodig zijn. Gevolg: een besparing in kostbare tijd en moeite!
  • Overzichtelijker. Uw lijst met nieuwsbrieven of webpagina's komt in de nieuwe versie meteen in beeld. Langere lijsten zijn gepagineerd, zodat de lengte van het scherm beperkt blijft. De menustructuur is aangepast, zodat meteen duidelijk is waar wat gedaan kan worden. De hogere resolutie zorgt er voor dat er meer op het scherm past.
  • Up-to-date. De nieuwe versie van pH8 is volledig ontwikkeld om tegemoet te komen aan de huidige en toekomstige webstandaarden.

Voor meer informatie bel Mangrove: 010 - 21 25 101 of mail ons